Ny kolleksjon er endelig kommet !! (New collection finally arrived!!)

I går kom den nye kolleksjonen ! WOW Julaften ! Vi har pakket opp, pakket til kunder og gjort klart showrommet. Det var så masse fine nye farger og det var kjempegøy å få det nye swaddle pleddet i  bambus kvalitet som er en add on til sommeren. Baby Kenza swaddle pledd er supermykt og kommer i et fresht stjerne print , pleddet er laget av 70% bambus og 30% bomull. Pleddet er perfekt å tulle den nyfødte inn i og kan også brukes som en sutte / koseklut. Mange av våre kundene våre har også gitt tilbakemelding på at de vil bruke det under Kenza cashmere teppet. Skal du i barnedåp, bursdag eller rett og slett bare vil gi bort en kjempefin gave - er et av våre pledd helt perfekt og man kan få det lekkert rullet inn med sløyfe og silkepapir eller for litt ekstra få det levert i en kenza gave boks.

I helgen blir det en del jobbing med nye ordre og masse koselig kunde besøk av kunder som skal hente sine nye pledd og andre som er interessert i å komme å se på farger. Baby Kenza ønsker alle en fantastisk helg og håper på sol :)

// New Collection Finally Arrived !

The new Collection finally arrived ! So many new beautiful colors for the cashmere blankets and the new Kenza star swaddle also arrived ! The soft bamboo swaddle is perfect for the newborn baby and soon becomes the favourite blankie ! Check the updated shop and new products ! :)

Have a lovely weekend !