Has something changed your life yet ?

Det er mange ting som kan forandre livet vårt eller måten vi ser på ting i livet. Det kan være store ting eller veldig små ting , det kan til og med hende de som forandret noe ikke er klar over at de gjorde det. I går så jeg et bilde på instagram postet av Laila Madsø ( Sjefredaktør i Henne). Akkurat det bildet forandret måten jeg ser på ting i forhold til Baby Kenza , det minte meg på noe veldig positivt som skjedde for en stund siden.

For en stund siden møtte jeg tilfeldigvis Laila , og jeg fortalte henne om BabyKenza. Hun ble straks super begeistret og syntes det var et kjempebra konsept, WOW det betydde utrolig mye for meg å gjorde at jeg fikk ennå mer "trua". Det finnes som sagt mange ting som kan forandre noe , hver og en har sine historier og sine spesielle opplevelser. Takk til alle dere fornøyde kunder som sender gode tilbakemeldinger, herlige bilder med kenzateppe på instagram, sms eller andre måter - dere gir meg trua hver dag. Får at man skal få enda mer trua eller noe skal forandre seg til noe positivt, ta også en titt på disse 2 inspirerende linkene ;) http://thesecret.tv/                                                                                                                            http://viviansonge.no/wp-content/uploads/2013/10/Boken-som-forandret-alt.pdf

// Has Something changed your life yet ?

There are many things that can change our lives or the way we look at things in life. It could be big things or very small things, it can even happen that whoever changed something is not aware that they did it. Yesterday I saw a picture on instagram posted by Laila Madsø (editor in chief of a big norwgian fashion Magazine called Henne). The Picture reminded me of something that happened a while ago, something that changed me and my believe.

A while ago I happened to meet Laila, and I told her about BabyKenza. She immediately became super excited and thought it was a great concept, WOW it meant so much to me and it made me believe even more in Baby Kenza. There are, as I said many things that can change something, each one has their own stories and their particular experiences. Thanks to all of you satisfied customers who send good feedback, happy images of kenzateppe on instagram, SMS or other ways - you give me extra belive. Everyone should try to find that something that give you extra belive, if you have not found it yet , try to find it and in the mean time time , take a look at this link : http://thesecret.tv/