Baby Bamboo Blanket ... Soon To Come!

Baby Kenza lager primært babypledd i 100 % kasjmir , og vi er veldig opptatt av å bruke de beste materialer i våre produkter. Ny kasjmir kolleksjon er like om hjørnet , og det kommer også et fantastisk "star" pledd i 70 % bambus  og 30 % bomull i den nye kolleksjonen.           

Det er veldig mange fordeler med bambus , og det at det er blandet litt bomull inn i teppet gjør at det er enda mer slitesterkt i vask og bruk. Bambus har disse fordelene :

  • Virker kjølende om sommeren mot barnets hud og isolerer om det blir kjølig      
  • Vennlig mot allergi og atopisk hud
  • Veldig absorberende , f. eks etter barnet har badet kan man tulle de inn i teppet
  • Føles veldig mykt mot huden
  • Naturlig anti - bakterielt

Teppet er stort ( 120x120 cm) , mykt og kommer i et supekult stjerne print - teppet kan brukes som håndkle, babyteppe, skjerf til mor og som sutteklut. Vår egen ambassadør Prins Erik figurerer i star blanket på bildet under, han er veldig glad i å bruke teppet som sutteklut og det har blitt en skikkelig favoritt !

Teppet kommer i vår delikate Kenza gave boks pakket inn i silkepapir, kun 399,-

There are very many advantages with bamboo, and the fact that the star blanket is a mix between Cotton and bamboo makes it even more durable in wash and use. ( 70% bamboo fibres and 30% cotton) Bamboo has these advantages:

• The blanket has a cooling effect in summer and isolates in the winter

Friendly against allergy and atopic skin

Very absorbent, f. Ex after the child's bath you can tuck them in the blanket

Feels very soft against the skin

Natural anti - bacterial


The star blanket is large (120x120 cm), soft and has a cool star print - the blanket can be used as towel, baby blanket, scarf for mother and cuddle blanket. Our own ambassador Prince Erik figures in star blanket pictured above, and  he is very fond of using the blanket as a  cuddle blanket and it has become a real favorite!

The blanket comes in delicate Kenza gift box wrapped in tissue paper, sold for only 47 Euro