Kenza at MagMaLou :)

Kenza has arrived at MagMaLou på Frogner ! MagMaLou er en konseptbutikk på Frogner med en herlig blanding av kule merker, smykker og sin egen make-up salong - de har til og med sin egen kleskolleksjon , byMAGMALOU. Kjolene til byMAGMALOU er helt fantastiske og de er veldig kjent for sine supercoole jumpsuits. Kenza Oslo er super stolt av å være på deres butikk og butikken er definitivt verdt et besøk med tanke på alle de fine varene og den supre servicen! MagMaLou holder til i Skovveien 8 på Frogner, rett ved siden av kaffebrenneriet og L'Occitane.

 

Innehaver og designer Marthe K. Valeberg har dessuten en kjempefin blogg , hvor hun skriver om mote , sin egen grunder tilværelse og ikke minst deler alle slags opplevelser om det å være mamma. En kjempetøff dame med en åpen og ærlig blogg, som er veldig inspirerende. Sjekk ut: http://magmaloumarthe.blogg.no/

 

På MagMaLou finner du nå Kenza Oslo sine babytepper og ponchoer i 100 % kasjmir. Som nevnt tidligere i innlegger anbefaler vi alle å dra innom denne fantastiske butikken med merker som blant annet Gestuz, Arnie Says, Ganni , Maria Black og ikke minst deres egen kolleksjon byMAGMALOU :)